Comenzi telefonice: 0374 029 348
Email: comenzi@construiesc-ieftin.ro

Despre noi

Bine ati venit pe site-ul nostru!

Pe „Construiesc-ieftin” gasiti materiale materiale de constructii la cele mai mici preturi de pe piata, toate aflate la un click distanta.

Avand experienta indelungata pe piata materialelor de constructii, venim in intampinarea dumneavoastra cu o alta alternativa, de a comanda on-line si de a primi comanda direct pe santierul sau domiciliul dumneavoastra.

Prin acest mod de comert on-line vrem sa va oferim solutia ideala pentru a beneficia de cel mai bun raport pret-calitate indiferent de necesitatile dumneavoastra. Produsele oferite se pot „croi” in functie de dorinta dumneavoastra.
In calitate de producator si depozitar, va oferim intotdeauna garantia ca veti obtine cel mai bun pret pentru produsul dorit.

„Construiesc-Ieftin” este alegerea ideala pentru a achizitiona materialele de constructii necesare pentru constructii sau renovari.

Satsifactia clientului reprezinta Motto-ul nostru suprem si ne straduim in fiecare zi sa va oferim cea mai buna oferta de pe piata pentru proiectele dumneavoastra si totodata sa va demonstram ca suntem furnizorul ideal pe piata de constructii on-line si off-line.

Va oferim cu livrare imediata din depozitele noastre o gama diversificata de materiale de constructii, incepand de la garduri si acoperisuri, produse metalurgice, sisteme gips carton si pana la termo si hidro-izolatii.

Echipa noastra, tanara si dinamica, este aici pentru a va oferi nu doar cele mai mici preturi ci si solutia potrivita pentru proiectele Dvs. Cea mai buna oferta va asteapta intotdeauna pe www.construiesc-ieftin.ro.
Echipa Construiesc-Ieftin.ro